| naor je napisal/a: |
Sem pred dnevi navijala za mraz. No, ampak pretiravati pa tudi ni treba. Brrrr! naor |
Jaz sem se pa že spraševala, kdo je kriv za ta mraz.
![]()
Sem pred dnevi navijala za mraz. No, ampak pretiravati pa tudi ni treba. Brrrr! naor |
Jaz sem se pa že spraševala, kdo je kriv za ta mraz.
![]()
Naor, očitno imaš veze tam gor, a lahko prosim poskrbiš, da bo malo manj mraz?
![]()
Ob vikendih je malo več časa za zajtrk, mlečni zdrob s kakavom in lešniki. Med tednom bolj na hitro, žemlja, sirček, kava in za po poti japček.
OlivaBDanes dopustujem, tako da je bil tudi zajtrk malo bolj poseben od običajnih ovsenih kosmičev s sadjem; 2 rezini pumpernickel kruha, vmes pa en superfajn staran francoski sir, popečeno v opekaču, zraven pa sveža rdeča paprika in seveda nepogrešljivega pol litra zelenega. Za posladek pa 10 km hitre hoje po mrazzzzzu![]()
![]()
.
Danes in verjetno še naslednja dva dneva... ržen kruh s čemažem! ![]()
Ja dekleta, še moje zveze so zmrznile, tako da odpadajo moji dnevni sprehodi. In bolj paše več jesti. Tole se ne bo dobro končalo, na tehtnici mislim.
![]()
Ja dekleta, še moje zveze so zmrznile, tako da odpadajo moji dnevni sprehodi. In bolj paše več jesti. Tole se ne bo dobro končalo, na tehtnici mislim.
|
Saj poznaš misel, ki jo rada prodajam, kot sem jo kupila: Lepega telesa ni nikoli preveč ![]()
![]()
(da ne rečem: bolje da ljulja nego da žulja ...![]()
![]()
)
Ti si zakladnica ljudskih misli, jaz pa občudujem te modrosti. Velikokrat te citiram, draga moja! ![]()
![]()
![]()
Rezina svežega ananasa, sweetie, pol pomaranče, albuminska skuta in par rozin, prej pa pol litra zelenega potem pa spet en 10 km giro med ![]()
![]()
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Mandljevi piškoti