Sledi od vodnega kamna na školjki ali na kopalni kadi se lotim s kisom, ki ga nič ne redčim.
Balenka
Odlično hitro kosilo
Sledi od vodnega kamna na školjki ali na kopalni kadi se lotim s kisom, ki ga nič ne redčim.
BalenkaTo se odlično očisti s parnim čistilcem.
AkiPozdravljeni,
pred 8 leti sem se preselila v drugo stanovanje in očitno kopalnico opremila s slabo sanitarno keramiko. Zamenjati moram wc školjko, pokrov in nadometni splakovalnik. Katere izdelovalci keramike so kvalitetni po vaših izkušnjah?
Hvala za pomoč.
Ojla, jaz pa imam vprašanje, če je katera imela problem v wc školjki sta nastali 2 sivi črti. Redno uporabljam wc račka z varekino gelom ( ne gre vstran sem pustila delovati celo noč). Probala sem tudi za vodni kamen našpricat in pustila stati in drgnit s krtačo....neuspešno. Me pa zelo moti...bi menjala školjko ampak mi je škoda ker ni stara niti 2 leti...za vsak nasvet bom hvaležna. Hvala
Lp
Soda bikarbona, alkoholni kis in vroča voda. Natopiš gobico in temneljito premažeš lise. Če ne gre, pa imajo neko čistilo z belilom. Jaz sem s tem spravila proč zelo trdovraten vodni kamen pod robom školjke. Grobo rokavico za kopanje namočim v čistilo in malo drgnem po umazaniji, pustim delovati 10 minut, vmes z gobico še malo podrgnem po umazaniji in potem sperem. Vse gre proč.
WC čistilo z belilom - če ne bo šlo v celoti stran, se vsaj ne bo videlo. Trenutno tako čistilo najdeš v Spar katalogu med "kuponi".
Poskusi s varekino. Meni je uspelo.
Jaz kar citronko posujem, malo pustim in podrgnem. Ali pa s kisom, samo trenutno sem v veselem pričakovanju in me vonj kisa milo rečeno odbija.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Pekoče piščančje perutničke