Polnjene gobe
limnol, še enkrat, kot že več krat doslej, bravo.![]()
![]()
Mamamia
mamamiaNo ja, če bi meni pred 40 leti kdo rekel, da bom prižigala in ugašala televizor z daljincem, bi ga malo postrani pogledala.
In če bi mi kdo pred časom rekel, da bom fotografije pošiljala kar s telefonom....
Pa če bi kdo v prejšnjem življenju rekel, da je Zemlja okrogla.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No, pa če bi mi pred tisočletjem kdo rekel, da bodo v laboratoriju iz pol litra krvi ugotovili, da imam vnetje....
japajaAja, pa če bi mi kdo rekel, da se iz enega lasu potegne informacija o prednikih????!!!!!
japajaZdej pa jst tebe ne štekam čist dobr, Limnol, sori.
Sprejemaš šepetanje v zapestno uro (jebentiš, a zato so zadnje cajte tako v trendu? Ena sama zarota vsepovsod
), kapljica krvi ti pa ne sede?
V krvi najdejo, če tam je, tisto, kar iščejo. Če nečesa ne iščejo ali če nimajo primernih aparatur, pač ne bodo našli. Zato pa nas včasih pošiljajo od laboratorija do laboratorija,
Takale elektromagnetna analiza krvi se meni zdi čisto možna. Verjamem, da kri prenaša s seboj dosti več zapisov, kot jih iščejo v povprečnih zdravstvenih laboratorijih in bi jo morda z veseljem opravljali, če ne bi bilo za to treba novih, verjetno dragih, aparatur in šolanja osebja.
Moja radovednost me je popeljala še naprej po internetni cesti, kjer sem v prvih zadetkih na moje presenečenje srečala elektromagnetno analizo krvi v družbi hipnoze
. To je pa tisto, kar mi ne gre preveč skupaj. Eden izmed linkov je tale: http://www.gesundheitscenter-basel.ch/index.php?id=123 .
Načelno pa, japaja, se v celoti strinjam s teboj - nisem mnenja, da je tisto, česar ne poznam, neumno in nemogoče, razen, kadar gre za poročje, kjer sem sama toliko podkovana, da to lahko presodim. Pa še tam občasno naletim na presenečenja.
CilaOdlično zapisano, limnol ![]()
In ko bodo znali vsaj pojasniti, kaj merijo z "elektromagnetno" analizo in bodo morda to celo dokazali s kakšno verodostojno študijo, bomo vsi verjeli in uporabljali.
NasjaNisem rekla, da se iz krvi ne bo dalo veliko izmeriti. Že danes se precej več kot pred leti. Kot je dejala članica pred menoj, najdejo v glavnem le to kar iščejo, ne moreš krvi pogledati in najti vse kar je notri, kot bi si človek predstavljal.
Tako da verjamem tudi, da bodo iz kapljice krvi našli čez leta še več kot danes. Pravim le, da DANES tega ne znajo. In sem zelo skeptična vedno ko nekdo ponuja neke hokus pokus variante v smislu: Moja naprava to zna, medicina pa tega ne zna.
Se pa pustim prepričati, samo potrebujem razlago kako se meri in kaj se meri s to tehniko in kako se meri. Ena škatla in en napis gor: meri vse, pa ni ravno znanstvena podlaga za karkoli. Tudi pristop enemu pomaga enemu pa ne ni znanstvena metoda. Nekaterim že lepa beseda veliko pomaga in s tem ni nič narobe. Narobe je, če se iz kapljice krvi po čira čara metodi meri "vse" na skrivnostni način...
In ja, vsakomur svoje. Ko voli, nek izvoli.
Miška MišaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Bretonske palačinke