Bučni pire iz rumene buče
| franciska je napisal/a: |
| JansJoplin S tvojim razmišljanjem se kar strinjam. Moje mišljenje je, da se s pozitvnim razmišljanjem da marsikaj prebroditi. Na kratko bi rekla, da moramo najprej psiho spraviti v red, da potem lažje tudi telo. franciska |
Seveda. Tudi to se da znanstveno preverit.
Vseeno pa za to ne rabiš nekakšnih šarlatanskih elektromagnetnih, kvantnih, bioresonančnih idr. čirečare metod...
Nasja
| Nasja je napisal/a: | ||
Seveda. Tudi to se da znanstveno preverit. Vseeno pa za to ne rabiš nekakšnih šarlatanskih elektromagnetnih, kvantnih, bioresonančnih idr. čirečare metod... |
No pa si me prehitela. Natančno to sem želela napisati ![]()
| manca51 je napisal/a: |
| In zakaj se ne bi dala napraviti analiza iz kapljice krvi ali dveh ? Saj za analizo , tudi za ugotavljanje DNK ne rabijo cel liter krvi . ..... In , če v Nemčiji že delajo take analize , verjamem , da bo še preteklo desetletje ali dva , pa jih bodo opravljali tudi pri nas . ...... Še to : migla je na KulSlo in nima nobene veze z našimi politiki !!! Pa lep pozdrav vsem manca51 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Marmorni sladoledni sendviči