Oblačilni report pomlad poletje 2011
| lunacka je napisal/a: |
| Bi lahko, lepo prosim, še kakšen nasvet kje kupiti modne kavbojke (znižan pas, žepi na riti da ta zgleda tako kot je treba in ne kot babica |
Lunačka, pri kavbojkah je žal tako, da je treba poskusiti kakih 30 modelov različnih proizvajalcev, preden ugotovimo, kateri modeli nam pašejo. Bližnjic ni.
Je pa okej, če zajameš sapo in probavaš kavbojke v trgovinah, kjer prvenstveno prodajajo džins. Tam prodajalci več vedo o merah in krojih - tudi če ne kupiš nobenega modela, se vsaj naučiš, kakšne mere imaš.
Vendelina jr.Lunačka, na Miklošičevi 6 ali 7 v LJ poglej v Trussardi trgovini (Max Mara in Perla sta tudi tam), se zna zgoditi, da najdeš bolj nobel kavbojke..
japajaO kakšno debato o trenirkah sem zamudila. ![]()
Če pravijo, da je navada železna srajca, naj povem, da sem jo uspešno zamenjala in od januarja 2010 ne nosim več tega kosa oblačila doma, zunaj, nikjer, celo na fitnesu ne.
Včasih sem se počutila lepa samo tako na obroke, ko sem se uredila, zdaj se počutim odlično od jutra do večera.
Vendelina, hvala ponovno!
Za tiste, ki ste si začele graditi garderobo, je lahko tale link precej uporaben. Zelo lepo prikazano, kateri kosi oblačil so v garderobi nepogrešljivi. Kroj se seveda z modnim trendom spreminja, a osnove so, kar so: Osnove. Če se odločiš za klasiko, v cenovnem razredu, ki si ga pač lahko privoščiš, ni hudir, da ne bi dobro izgledal. Številka 1 je ena mojih najljubših kosov. Bela srajca. ![]()
(priznam, da tako rekoč vse ženske v njej odlično izgledajo.
)
http://www.net-a-porter.com/am//magazine#/76
Dober link!
Vendelina jr.Vanja, krasne reči so na tvojem linku! Tista usnjena jaknica na veliki sliki in trenč sta sploh
prva liga.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Hempy polenta

Ajdov kruh z orehi