Pa še ena slika šavja iz Cordobe, s plaza Italia:

ežoj
Pa še ena slika šavja iz Cordobe, s plaza Italia:

ežoj
O, ežoj, hvala, bugenvileja je pa res povsod, moram prav pogldat, kje je v resnici doma.
Sem pogledala in sem pomirjena, tale je avtohtona, tole pravi wiki: Bougainvillea (pronounced /ˌbuːɡɨnˈvɪliə/)[2] is a genus of flowering plants native to South America from Brazil west to Peru and south to southern Argentina (Chubut Province).
Uživaj.......
| naor je napisal/a: |
Vem kaj so kahlce in tud kahlce, ampak kaj so pa škrince? Rimljanka, povej prosim!
|
Ognjič, hvala! Si mi odkrila meni še neznano stran!![]()
![]()
Ognjič, jezik dolg! A naj vesoljna Slovenioja zdaj to ve????? ![]()
![]()
Naor, saj imamo konce tudi, no. Pa jemo jih tud. In tega v razvezanem jeziku ni, hehehe.
Ežoj, ko boš pa naslednjič potoval, moraš poleg Bepantena obvezno vzet še Kamagel!!! In to mislim čist resno!!! Je za pike komarjev in proti sončnim opeklinam!!!!
lp
cervusKonce imamo tudi pri nas, škrince pa ne sežejo na našo stran hriba. Ja, in konci gredo res v slast, se strinjam.
Ežooj, oglje si pozabil, oglje ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Milijonska juha