Ugoden tisk in vezava diplomske naloge

Tudi jaz sem vezala pri Sekomu, kvalitetno, hitro, pa za v redu ceno.

Lizzie

Jaz priporočam Tiskarno knjigoveznica Radovljica

ANJA

Koliko pa so te grozne cene o katerih pišete? Jaz sem lani za svojo dala 40€ (za dva izvoda)...

ela113

Sporočilo je spremenil(a) ela113 dne 02. 2011 13:28

Pred vezavo je potrebno še lektorirati diplomsko nalogo. Cene lektoriranja pa varirajo tudi po 400% ??

AnaFlis

Jaz sem dala vezat v Zvezdi Danici, pa sem za tri vezave s trdo platnico plačala 21 €. Pa v enem dnevu so mi naredili. Se ne morem pritoževat nad njimi.

yulchi

Knjigoveznica Bogataj v Celju...zvežejo zelo kvalitetno. Priporočam! :)

syd

AnaFlis, odvisno je, ali lektorira študent, nekdo z dolgoletno prakso ali agencija, ki se ukvarja zgolj s tem.

tulka

tulka je napisal/a:

AnaFlis, odvisno je, ali lektorira študent, nekdo z dolgoletno prakso ali agencija, ki se ukvarja zgolj s tem.

Tudi rezultat lektoriranja je  najbrž za 400% različen.......................

rimljanka

Hčerka je dala lektorirati in vezati v Gromat, katerega je omenila Simona. Hitro in kvalitetno, cena 180 E.

Lijana

Kot so že zgoraj omenili, tudi jaz priporočam Sekom. Tole je njihova stran http://www.sekom-grafika.si/vezava-diplom/, če koga zanima.

robertinho

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti