Mandljeva juha ajoblanco
Po pošti je ekonom prispel iz dežele "Švabske"
Kljub vsemu je ročka poškodovana
Ekonom sem si zaželela zaradi preprostejšega kuhanja stročnic v zrnu (fižol, čičerika,...), stročjega fižola in še kakšne zelenjave, s katero nas v poletnem času v enormnih količinah zalaga zlata babicakafetarca, srčno upam,da boš ugodno rešila reklamacijo, čeprav je verjetno napaka bolj lepotnega značaja. Verjamem pa, da te jezi, ker mene bi tudi. če človek nekaj kupi, si želi, da je vse tipitop. In prav je tako.
Tudi jaz s testeninami nimam problema, jih imam zelo zelo rada, le moj Človek ima probleme z njimi oz. si dela probleme z njimi.
Pri nas smo klasičen ekonom lonec nehali uporabljati pred pribljižno dvajsetimi leti. Zdaj sicer imamo AMC Secuquick, ka ga pa tudi zelo redko uporabljamo. Jaz nikoli (kuham recimo 60% časa), mati pa mogoče 2x na leto. In takega načina kuhanja tudi ne pogrešam. Ravno tako bi lahko živela brez mikrovalovke, ki jo skorajda ne opazim. Občasno v njej tajam kruh, za druge stvari se mi pa zdi precej neuporabna (ok, mogoče še za gretje mleka). Meso se med tajanjem kuha, jedi, ki se jih v njej pogrejejo pa so hitro hladne, tako da jih grejem kar na štedilniku.
JJWaaaaw... in si naredil tako reklamo, kot si jo ne bi s sto oh in ah nakladanjih po forumih. :)
SergejKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko