Naor, ga je že Loni omenila, na drugi podstrani ![]()
Sta pa že vse, kar bi sama povedala, napisali proxima in rimljanka, očitno sem prepočasna![]()
lp
mzmNaor, ga je že Loni omenila, na drugi podstrani ![]()
Sta pa že vse, kar bi sama povedala, napisali proxima in rimljanka, očitno sem prepočasna![]()
lp
mzmMamaF, imaš moj avtogram!
![]()
![]()
Meni se pa zdi, da tisti, ki smo hitrejsi, delujemo mlajse kot tisti, ki se res premikajo kot
in
. ![]()
Jaz se vcasih jezim na kakega pocasnega soferja. Ko ko jih prehitim in ce vidim, da je to kaka starejsa oseba (tudi to je relativno), se nemudoma naglas opravicim, ceprav me ne slisijo. Zavedam se, da enkrat moje soferske sposobnosti ne bodo take, kot so danes.
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Meni se pa zdi, da tisti, ki smo hitrejsi, delujemo mlajse kot tisti, ki se res premikajo kot
|
Ja, ja, drži kot pribito![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Meni se pa zdi, da tisti, ki smo hitrejsi, delujemo mlajse kot tisti, ki se res premikajo kot |
Kaj res? Tega pa prav zares še nisem opazila. Verjetno prepočasi oči obračam.
nolaMama F , imaš tudi moj podpis!
![]()
![]()
![]()
Mzm, sorry, razumem samo angleško in nemško, italijansko pa bolj malo. No, od zdaj naprej bom vedela, kaj pomeni festina lente. Eile mit Weile je pa po nemško. Evo.![]()
![]()
![]()
| limnol je napisal/a: |
| Hitrost ubija. Hiti počasi. Počasi se daleč pride. Tko žuri, gubi na dostojanstvu. ...... A ve kdo še kakega? Pa brez naglice prosim, se nič ne mudi.... Lep pozdrav! Sonja |
Ko rano rani, rano dan zaj...
Commis débarrasseurKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Pad Thai s piščancem