Paint zoom

karlinka  

član od: 1.2.2008

sporočila: 181

tema odprta - 13. jan 2011 23:21 | ogledi: 8.021 | odgovori: 3

Ali je koga premamila TV reklama za brizgalno pištolo Paint zoom, ki jo prodaja Top shop? Lepo prosim za osebne izkušnje.

karlinka

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

14. jan 2011 5:04

Karlinka, kaj misliš pleskat? V hiši ali zunaj?

 

Ne glede na to, kaj rečejo v reklami, še vedno pošprica naokoli, pa z vogali so težave, robove s stropi in s tlemi je težko pleskati. Najhujše od vsega je čiščenje. Prečistiti moraš vse "duzne" in ostale dele, kar vzame veeeeliiiiiiiko časa in vode, če hočeš zadevo uporabiti več kot enkrat. Tudi barva mora biti bolj tekoča, goste, ki so veliko kvalitetnejše, kar se obstoja, obrabe in pokrivanja podlage tiče, pa niso za v te mašine.

Sama pleskam vse živo v hiši že več kot 20 let. Se lahko pohvalim, da je pleskanje moj hobi.  Naučila sem se, katere barve so kvalitetne, da ne izgubljam časa (in konec koncev denarja) s 3x barvanjem, ko lako za malo več denarja kupim nekaj, kar bo pokrilo vse samo z enim nanosom. Naučila sem se, kako kombinirati barve, da ima vse skupaj nek smisel. Vsekakor ima največji smisel kupiti valčke in nekatere druge pripomočke, ki so namenjene enkratni uporabi. Ne šparaj pri čopičih, te je vredno kupiti drage in jih dobro oprati po vsaki uporabi.

 

Vanja

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

14. jan 2011 8:53

Vanja ti si res multipraktik. Jaz sem se enkrat lotila beljenja, ker sem mislila, kako je to enostavno, vzameš mačka, pa lepo gor pa dol po steni. Po približno pol ure sem gledajoče občinstvo prosila naj zapusti prizorišče, sicer bom vse s kanto vred zabrisala skozi zaprto okno. In tako nam še vedno pleska naš Tadej, ki je mojster svojega posla, jaz pa mu kuham kavico in pripravljam sendviče.

Toliko o reklamah, vse izgleda tako enostavno in preprosto.

naor

karlinka  

član od: 1.2.2008

sporočila: 181

14. jan 2011 8:55

Hvala Vanja. Pri nas je pravi pleskarski mojster moj mož, toda kot veš, je pleskanje kar naporno delo. Reklama za brizgalno pištolo, ki jo vrtijo na TV, pa delo s tem pripomočkom prikazuje tako všečno, da te resnično zamika. karlinka Sporočilo je spremenil(a) karlinka dne 14. 2011 08:56

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti