Pozdravljene v Hoferju sem zasledila akcijo za čajno maslo (milfina) pa me zanima če ima katera že izkušnje s temu maslom . Nebi rada da se mi cela božično -novoletna peka pokvari zaradi masla,ki ga sama še ne poznam.
lp urška
urska79
Pozdravljene v Hoferju sem zasledila akcijo za čajno maslo (milfina) pa me zanima če ima katera že izkušnje s temu maslom . Nebi rada da se mi cela božično -novoletna peka pokvari zaradi masla,ki ga sama še ne poznam.
lp urška
urska79
Z moje strani je v redu, že cel december pečem z njim.
Ninja24,jaz sem vzela danes 14 kom.pa mi ni nobeden težil.
V hoferju majo v vsaki reklami napisano, da v količinah omejenih za gospodinjstva (ponekod tudi omejitev 4, 6 kosov). Nekateri prodajalci opozarjajo, nekateri ne.
PetyaDanes sem slišala na blagajni, ko je eno gospo opozorila blagajničarka in ji je 4 masla dala na en račun, ostala 4 pa na drug.
Ko sem vprašala zakaj to, mi je odgovorila, da imajo tako navodilo "od šefov", ker je artikel v akciji, se lahko dobi samo 4 komade.
Pozdravček!
In tako je čisto prav, da je za vse nekaj, sicer tisti, ki pridemo popoldan, ne dobimo nič.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Ajdov kruh z orehi