Maslo
Je kar prav, da je nakup omejen na potrebe gospodinjstva.
V neki manjši trgovini sem nekajkrat zapovrstjo doživela, da je nek bifedžija pokupil vse sokove po polovični ceni TAKOJ. Prodajalke "se niso hotele kregat".
No, potem sem se pa jaz![]()
| japaja je napisal/a: |
Je kar prav, da je nakup omejen na potrebe gospodinjstva. V neki manjši trgovini sem nekajkrat zapovrstjo doživela, da je nek bifedžija pokupil vse sokove po polovični ceni TAKOJ. Prodajalke "se niso hotele kregat". No, potem sem se pa jaz |
Točno to in samo to je razlog, zato se meni zdi tak način pravi.
Odtisnjen datum na mojem maslu je 25.1.2011. Sem pa brez problema kupila 10 kom (mi je že žal, da samo toliko
).
Pečem pa piškote vedno samo z maslom (no ja, toliko pogolfam, da dobim Ramino knjižico receptov).
Nena| swarovski je napisal/a: |
| Vedno z maslom. Ja jaz sem tudi kupila maslo v Hoferju samo doma sem pa vidla, da je natisnjen rok z luknjicam 5.12.10. A je pri vas kaj drugačen? swarovski |
Komajda verjamem, so kazni tako zelo visoke,... Na danes kupljenem je datrum 04. 02. 2011.
Pri meni piše 25 .1. 11.Vse pečem z maslom,so mi piškotki boljši.
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pustne miške

Zmagovalni bananin kruh