Premišljujem o nakupu avtomobila.Za naše potrebe bi potrebovali pogon 4X4.Ogledujemo si Land Roverja- Freelander-ja.Zanima me kakšne so vaše izkušnje z njim za tiste ki ga imate.Kakšno porabo imajo,ali so servisi dragi in rezervni deli....
toppy
Premišljujem o nakupu avtomobila.Za naše potrebe bi potrebovali pogon 4X4.Ogledujemo si Land Roverja- Freelander-ja.Zanima me kakšne so vaše izkušnje z njim za tiste ki ga imate.Kakšno porabo imajo,ali so servisi dragi in rezervni deli....
toppy
Jaz sem z mojim Freelanderjem zelo zadovoljna (veliko bolj kot prej z mercedesom ML), imam pa dizel motor, avtomatski menjalnik. Po mestu mi res pije okoli 10 l, na daljše razdalje, ko velikokrat vključim tempomat, pa sem prišča že na 8,4 l. Sem pa do sedaj potrebovala le obvezna servisa (na 24000 in 48000 km), me je pa zadnji servis prišel skoraj 500 €. Do sedaj nisem imela nobenih problemov z avtom in sem resnično zadovoljna.
LP
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Zdrava orehova potica