| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
| Imam čisto preveč idej in premalo jedcev. |
![]()
![]()
![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
| Imam čisto preveč idej in premalo jedcev. |
![]()
![]()
![]()
Vanja, nisi edina![]()
![]()
živijo!
zanima me, kateri od receptov za piškote na kulinariki, bi bil primeren za velike in nelomljive piškote. imam namreč veliko izrezovalcev, ki naredijo takšne piškote da se hitro zlomijo (ok, medenjaki se kar držijo). Vendar bi rada ene enostavne, da je samo moka, jajca, pecilni, maslo, vanili? ali kakšen mini dodatek.
poskusila sem že nekaj receptov, a bolj slabo žrebam :s
hvala!
www.mojalbum.com/naredilaanaJaz sem kupila v kiku nekaj posodic .So iz plastike.So pa v obliki zvezde ,srčka in lune,srednje velikosti.
V sparu sem pa vzela takšne ,kot so škatle za kekse.Sam ,da so te manjše oblike.So pa mal čez evro in raznih oblik.Te bojo pa za otroke,zraven pa še nekaj malega .Bo pa tisto uporabno.
Sem pa že naredila v tej rundi medenjake.Ostalo pa bom zdaj začela po malem delati.
kriznana| kobra 1 je napisal/a: |
kobra 1 |
Kaj, da ne jedcev je kok češ, evo jaz se volontiram... ![]()
jade
piškote podarjam ali v prozornih celofanskih vrečkah, porisanih s kakšnimi zlatimi okraski in zavezanih z rdečo pentljo, ali pa v kartionskih škatlicah z novoletnimi motivi.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom