Sem se "opogumila" in odpiram vse bolj aktualno temo, serija 2010
in še:
Upam, da se bo tudi letos na veliko peklo in lepilo slikice tukaj, morda pa s tem koga spodbudimo, da začne s peko ![]()
Petya
Sem se "opogumila" in odpiram vse bolj aktualno temo, serija 2010
in še:
Upam, da se bo tudi letos na veliko peklo in lepilo slikice tukaj, morda pa s tem koga spodbudimo, da začne s peko ![]()
Petya
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5137
TOle je tudi uporaben link ...
mamamia, ki že setavlja seznamin posledično spisek potrebščin ... letos bo šlo v msri okusov po kavi in kardamomu .
Mamamia
mamamiaSeveda, seveda besno sestavljamo seznam, veliko je starih grehov od prejšnjih let:)) Upam, da letos medene hiške ne romajo v smeti, ob že n-tem poskusu. Kot vsako leto bo Miklavž za piškote, božič za praline in kak kolač, še kakšna potica pade vmes, pa tematska tortica. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tudi jaz že komaj čakam na peko božičnih piškotov. Letos bo menda več časa kot lani. Seznama še ne delam, ampak sem že začela vlačiti na plano revije z recepti. Zagotovo bom pekla makrone, katerih recept je bil objavljen pred dvema dnevoma. Pa en takle modelček od srnice si še moram nabavit. Je morda videl kje kdo za kupit?
http://www.backwelt24.de/popup_image.php?pID=121&i)">
Zakaj nič ne napišete teh vaših seznamov, da bi dobili kako inspiracijo?
Anjaojla punce,ker se počasi bližajo prazniki in tudi peka piškotkov,bom kar tukaj napisala,da prodam valjar s 16 motivi za piškote-jaz ga uporabljam namesto modelčkov za speculas piškote in je ok,sedaj mi je kolegica prinesla modelčke in valjarja ne rabim več-zato prodam po 9€,več na zs.
anibasLetos sem bolj v iberskem razpoloženju in skladno s tem sem bo tudi peka šla bolj v to smer. O razvoju dogodkov bom poročala![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Svaljki s čemaževim pestom