Panakota z belo čokolado in penino
| tinazg je napisal/a: |
| Pozdravljene! Najprej pohvala vseh pekaricam - vsaka vam čast za toliko piškotov in ostalih sladic! Pa nekaj bi vprašala: kako dolgo zdržijo rumenjaki? Bi zdržali do četrtka, ko bom pekla potičke? Pa hvala za odgovor tinazg |
Beljaki zdržijo precej dolgo. Zapri jih v lonček in daj v hladilnik, čisto OK bodo.
Tudi zmrzneš jih lahko za vsaj pol leta, mogoče tudi več. Jaz jih spravim v majhen lonček in nanj napišem, koliko jih je notri. Za vsak slučaj. ![]()
Današnje ustvarjanje...

Tile s tremi luknicami so pa pravi linški piškoti. Meni tri luknjice vedno nagajajo.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/| tinazg je napisal/a: |
| Vanja, hvala za odgovor! Ali veš še mogoče glede rumenjakov - kako dolgo so lahko v hladilniku v neprodušni posodici? Hvala! tinazg |
Tinazg, jaz rumenjakov ne bi puščala v hladilniku več kot dan ali dva. Sicer s tem nimam težav, ker mi pri peki navadno ostanejo beljaki.
Ninja, res lepo! In vse ostale. Moj domet so preprosti piškoti, cimetove zvezdice, orehovi rogljički, počasi se že konča. Tega gena na žalost nimam. ![]()
![]()
Bojanca, kaj so tisti obročki na sliki? ![]()
Drugače pa moram pohvaliti vse po vrsti, piškoti izgledajo lepo in slastno. Prav vsakega bi poskusila! ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom