Doma pečemo kruh in nismo že nekaj let kupili nove pekače in se kruh včasih prime pekača, olja damo dost notri, je težava v starosti pekača.
pkucler
Doma pečemo kruh in nismo že nekaj let kupili nove pekače in se kruh včasih prime pekača, olja damo dost notri, je težava v starosti pekača.
pkucler
Ne - problem je v olju. Sicer ne vem, kaj se nam dogaja. Vsaj ne spomnim se, da bi olje nekoč tako 'besno' želiralo. Namesto z oljem namaži pekač na tanko z margarino. Jaz kar na hladno malo podrgnem s celim kosom in potem s prsti razmažem. Če imaš na pekaču plast želiranega olja (kot mehka guma, ki se lahko spraska z nohtom), prej očisti z jekleno volno.
SergejJaz niti z oljem ne namažem, samo z moko potresem pekač, pa se ne prime. Če pa pečem v krušni peči in se mi ne ljubi močit omelo in pometat, pa testo stresem kar na peki papir in je ok. Tudi v štedilniku na drva bi se peki papir obnesel.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Rižek z lososom