Pištola za tičino

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

17. nov 2010 16:07

Hja, jaz sem napisala, da gre težko skozi (tičina, namreč) pa so mi svetovali, naj jo fajn pregnetem, da bo mehka (kar sem tudi prej naredila) in naj ne napolnim cele pištolce (kar sem tudi prej naredila), torej, moj zaključek: moja pištolca je zanič - ma premajhne luknje. Kakor je rekla Atina: gre zelooo težko.

lp

cervus

kajzar  

član od: 28.2.2010

sporočila: 39

2. dec 2010 11:43

Info iz prve roke: Danes sem naročil pištolo (bo pa za darilo) za tičino maso, cena 19eur mala (obstaja tudi velika). Je pa to pištola v osnovi namenjena za obdelavo gline. Naročil pa sem jo po povzetju na tel. št. 031/846-111 ga. Irena, nekje na Štajerskem. Lahko pa več podatkov sporočim čez kak dan, ko prispe pošiljka. lp kajzar

Alfica  

član od: 5.3.2006

sporočila: 59

2. dec 2010 12:10

Pištole za tičino ne poznam, delam pa veliko s polimernimi glinami in če kupujete ekstruder za polimerne gline kot nadomestek za tičino vsekakor priporočam, da nabavite bolj kvalitetnega, kot je npr. Makin's-ov ekstruder, ker se ni treba mučit na vse pretege s stiskanjem (le to pri tem poteka na navoj).

Imajo ga na zalogi tudi v eni naših ustvarjalnih trgovin (ne bom delala reklame), je pa cena po moje zelo zasoljena, se ga bolj splača kupit v kaki spletni trgovinici v ZDA ali UK (glede na to da pride s poštnino vred tam okrog 25-30$ verjetno pri nas na ne bi zaračunali carine iz ZDA).

Alfica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti