Tristo kosmatih in druga čuda narave

...mala nagajivka Lola...

deede

V soboto sem božala te lepe "čuhe"

kafetarca foto blogec:Sovica Oka

O, kafetarca, res so lepe! Je podobnost s potjo na Porezen zgolj slučajna?

lp

mzm

Tole je na Matajurju (nad Kobaridom) , ne morem si odpustit, da nisva zavila še k "planšariji" - ne vem, če je sir že na voljo, ampak vsaj očitala si ne bi

Še več ...

Se mi je zdelo da je tole mulatjera na Matajur.

Upam,da si se najedla barovnic in malin,če je glih sir šel mimo.

Takle čas,se mi zdi da je bila samo skuta.

anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/

anaeva, ooooo max Ti hvala za tolažbo glede skute/sira . Za naslednjič sem se že opremila s seznamom okoliških planšarij - dobila na TIC-u v Kobaridu . Borovnic & malin nisem videla, gozdnih jagod pa toliko, da še v življenju ne.

Ma ne mi rečt, da sem pozabila slikat tanajmlajšo članico našega kravjega hotela Špeliko...

Kafetarca zelo lepa slikica, meni so mukice zelo všeč.

jade

Tudi to je zame "čudo narave" . Občudujem, samo z učki!

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥  ♥  ♥ 

Naš mačkon se je danes odločil, da mu je prevroče in se je postavil pred izklopljeno klimo in lepo "prosil" če jo lahko prižgem. Potem pa se je šel veselo hladit...

http://www.youtube.com/watch?v=uq5_TRlg1Xc&featu

Bojanca

ursula-ce

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti