Je v rubriki "O meni" možno vstaviti kodo za link na spletno stran?
Trenutno sem napisal zgolj naslov (URL), ni pa "klikabilen".
lep pozdrav,
Davor
Je v rubriki "O meni" možno vstaviti kodo za link na spletno stran?
Trenutno sem napisal zgolj naslov (URL), ni pa "klikabilen".
lep pozdrav,
Davor
V tem trenutku ni možno. Tega nisem naredil zaradi reklamianja posameznikov. Res pa ni lepo da potem nihče ne bi mogel dati linka.
Bom verjetno dogradil, saj to O MENI se bo nadgrajevalo... URL bo imel svoje polje, ni ga treba v opis dajati.
Jernej - administratorMalo zdaj počakajmo da se prevetri, pobijejo vsi hroščki in da se oblikujejo nove ideje, kaj bibilo za dodati v rubriko o meni še.
Zbiramo pa na tem mestu tudi vaše ideje, le jamčimo ne, da bodo vse uresničene...
Jernej - administratorV mojem profilu se število receptov ne ujema. Zdaj objavljenega recepta ni prištelo. Tudi slike se ne ujemajo, v mojem profilu piše, da jih je 643 jih je pa 652.![]()
Primerjala sem z mojo beležko, moji recepti in moje fotke!
lp!
Upam, da vas nisem ožalila z opazkom!
Nikoli ne reci nikoli ![]()
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 18.okt 2010 16:31
Govoriš o teh malih okencih, ne? Če se ti pojavijo samo pri tvojem komentarju ni nič narobe.... prvi je, da lahko popraviš svoj komentar ki si ga odposlala ( če si vidla da si se zmotla, ipd).. drugi je, da lahko komentar vržeš v koš ( ga zbrišeš in ga drugi več ne vidijo)... ostala dva pa imaš tako kot ostali, za citiranje in da lahko shraneš v zabeležko.
Lp,
Petya| zaja je napisal/a: |
| Petya, najlepša hvala.Šele sedaj sem pogledala.In kaj naj naredim,da se bosta prikazala samo dva okenca? zaja |
Tebi se bodo vedno pokazala 4 okenca, ker lahko svoj komentar popravljaš in brišeš. Imaš pa še oknce za komentiranje (kot vsi ostali) in okence, ki ti omogoča zapis v beležko. Tudi jaz imam tako, pa vsak drug enako. Torej s tem ni nič narobe, nasprotno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Pure svedri s paradižnikom in baziliko