Pozdravljeni
Zanima me,če imate izkušnje z pralni stroji,ki se polnijo zgori?Mam nagledanega od Boscha.Za vaša mnenja in informacije se vam prav lepo zahvaljujem.
lp
Dečko1
Pozdravljeni
Zanima me,če imate izkušnje z pralni stroji,ki se polnijo zgori?Mam nagledanega od Boscha.Za vaša mnenja in informacije se vam prav lepo zahvaljujem.
lp
Dečko1
Mi imamo že cca. dve leti in pol Gorenjev "toploader" in smo z njim zelo zadovoljni
. Je enostaven za polnjenje in praznenje, ne premakne se z mesta
(vsi prejšnji pralni stroji so nam ob centrifugiranju "potovali" po prostoru
) in ni problema, če želiš naknadno, ko stroj že dela, dodati kakšen kos oblačil
.
Jaz tega pralnega stroja ne bi zamenjala za "navadni" pralni stroj in ko bo prišel čas za nakup novega, bom spet kupila "toploaderja"
. Po možnosti kar Gorenjevega (če bo le Gorenje ostalo nad vodo)
.
Jaz ga imam že 14-to leto, dela brezhibno, do sedaj še brez vsakršnega popravila. Zelo zadovoljna sem z njim.![]()
Neeeeee. Jaz sem preletela od Poncija do Pilata in plačala eno roko in eno nogo, da sem kupila evropskega. Namreč, do pred kratkim, so poznali Američani samo top-loadarje in zdaj zelo počasi prehajajo na normalne, ker jim je bilo dokazano, da bolje perejo.
| tasyka 2 je napisal/a: |
| Pooblaščen serviser mi je prav tako močno odsvetoval tekoče pralne praške v primeru, da se pere le na 40 ali 60 stopinj (kar pa jaz sem), ker se je v notranjosti nabral ostanek tekočega praška, ki pa ga stopi le kuhanje na 90 stopinj. tasyka 2 |
Pri nas vseskozi uporabljamo tekoč prašek, pa ni nobenih težav. Kje naj bi se pa nabiral? Kako ga lahko stopi (saj je ja tekoč) in šele 90 stC, če je namenjen pranju pri nižjih temperaturah?
Sicer pa imamo doma tak stroj, ki se polni zgoraj in je več kot odličen, sploh za starejše, ki se težko sklonijo, da res poberejo vsak kos perila iz običajnega stroja.
rimljanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Ploščati špageti z morskimi sadeži