Multivitamin, zakaj bi človek pisal kar hoče ravno v tvoj NOV FORUM?
Pa saj lahko vsak odpre svojo temo s točnim naslovom, kaj ga muči, kot je bilo do sedaj...
Sporočilo je spremenil(a) silva dne 01. 2010 10:53Multivitamin, zakaj bi človek pisal kar hoče ravno v tvoj NOV FORUM?
Pa saj lahko vsak odpre svojo temo s točnim naslovom, kaj ga muči, kot je bilo do sedaj...
Sporočilo je spremenil(a) silva dne 01. 2010 10:53Tudi mene zebe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In kaj je s temi pingvini narobe...če te motijo, prosi moderatorja, naj jih poradira.
rrr
Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 01. 2010 11:07Le kam nas bo pripeljalo to pisanje..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RRR, si luštna s temi pingvinčki! ![]()
saša
Aja, da ne bom samo smetila Multijevega foruma...očitno sem res srečen človek, ker je tudi moj največji problem trenutno ta, da se je začela jesen. Oz. ta sprememba, ko je zjutraj 8 stopinj in 23 čez dan, mi ne sede preveč. ![]()
| multivitamin je napisal/a: |
Draga Katarina K , ne se bati. Saj velikokrat se zmotijo. Čeprav tudi meni 8 mesečno kurjenje ni fajn. Pa kurim že dva dni al tri. Zelektriko,ker smo pač vezani na centralno in na regule kdaj oni kurijo.
Multi multivitamin |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Gnetemo, pečemo in jih že jemo