Svaljki s čemaževim pestom
| nejčica je napisal/a: |
| uh!Nisem vedla da sem jaz v obravnavi (pa se mi je res neki včer kolcalu)! MAMAMIA: rojstni dan sem imela dober mesec nazaj tako da ga boš imela čas tud zavit do takrat!(Upam ,da je kak priročnik "kako ne bit štorast") piap: bom to kmal uredila!HVALA! nejčica |
sonci me je pogruntala, hehe.![]()
![]()
![]()
Za darilo sem ti, nejčica, hotela poslati eno vrečko vejic (jaz sam že tudi takšno "darilo" dobila, a sem se jih navadila uporabljati). Oziroma ti priporočam, da malce sapo zajameš med pisanjem, saj tudi mi težko preberemo odstavek brez vejic in drugih ločil.
Upam, da razmeš hec, saj si, kot je že sonci napisala, fletno dekle. ![]()
Mamamia
mamamia| nejčica je napisal/a: |
| Mamamia z veseljem sprejemam vaše darilo!Naprošam pa le ,da v vrečko priložite še kos skutine tortice (recept ste prispevali v bazo)!Samo za vejice se ne splača kupovat znamke! |
Me je sonci prehitela s komentarjem. ![]()
Se bova tako zmenili: samo skutina tortica
, brez vejic, ker si tak prijeten deklič. ![]()
Pozdravček, mamamia
mamamia
| bannanna je napisal/a: |
samam nikoli nisem razumela tega amc mita.. včasih se mi zdi da ljudi prepriča to, da mislijo da bodo z amcjem naenkrat postali top, vrhunski in fit kuharji. ampak se mi to zdi res včasih. jaz imam rada emotovo posodo, sploh so mi pa te pisane s steklenim pokrovom veliko lepše kot amc. www.mojalbum.com/naredilaana |
Običajno ga poberem, ker mi je zoprno, če mi pokrovke ležijo okrog ;)... včasih tudi splaknem, če pade na tla... nikoli pa ne pogledam, če je poškodovan... eterna je zakon!
Sergej| Sergej C je napisal/a: |
Običajno ga poberem, ker mi je zoprno, če mi pokrovke ležijo okrog ;) |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Debeli špageti s poletno zelenjavo