Nevzhajana orehova potica
Ali morda katera/kateri ve kaj naredijo v gostinskih lokalih, po uporabi, s praznimi kozarci in s steklenicami?
Lp
slivovi cmokiV kontejner za steklo jih mečejo (razen, če se zmeniš, da ti jih prihranijo).
| rimljanka je napisal/a: |
V kontejner za steklo jih mečejo (razen, če se zmeniš, da ti jih prihranijo).
|
Rimljanka hvala
sem se odločila in jim pisala, čez kakšen dan jih bom pa poklicala, da bom videla kakšen bo odziv. Sem zalogo malih kozarčkov in steklenice za sok porabila, pa želim letos vsega več nakuhat in vložit.
Tudi jaz uporabljam ˝gostilniške˝ stekleničke od gostih sokov po 2 dl s širokim ustjem. Za mezgo so prav fine. fructalove temno modre so malce zoprne glede pokrovčkov, ker so manjši, pa še čez temno steklo se ne vidi najbolje. Stekleničke od Dane so pa lepo prozorne in se vsebina lepo vidi, pokrovčki pa so enaki kot za litrske steklenice, tako da ni problem kupiti novih. Prijazni gostilničarji jih radi dajo, tako ali tako jih odvržejo v kontejner.
lollypopSlivovi cmoki, moje izkušnje so take, da je najlažje vse urediti osebno. Lepa beseda lepo mesto najde, pa potem kak poln kozarček/stekleničko daš, da vidijo, za kaj si jih uporabila. Ker s tem se ukvarjajo natakarji, ne lastniki lokala.
Ja, 2 dl so super, pokrovčke pa se da še lažje od stekleničk sprositi v vsakem lokalu, ker se hitro najde predal, kamor jih mečejo, pa lahko skozi leta malo obnavljaš zalogo pokrovčkov. Preizkušeno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Toscanska panzanella