Velikonočni toast
Kapo dol pred Reco in Dušanko ![]()
. Takšne pozitivne ljudi rabimo v svoji okolici. Obilo zdravja želim obema.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lp
fakin712Vesela sem za vaju obe, za tebe, Dušanka, in za tebe, Reca. Krasni sta! Občudujem vajino voljo in mislim na vaju. Želim Vama veliko drobnih korakov k boljšemu zdravju in čimprejšnje okrevanje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Reca, ti si pa čisto meni podobna! Jaz sem 4 dni po zadnji dobljeni KT odšla za tri tedne na dopust na Havaje! Bil pa je tisto leto v Sloveniji ravno tak vročinski val, kot letos. Me je operater vprašal, če se hecam, ko sem rekla, da odpotujem čez lužo. Pa se je vse lepo izteklo in še vedno veselo skačem naokoli. Sva se z možem ravno vrnila iz Chamonixa, kjer sva tudi letos opravila nekaj krepkih pohodnih tur, sedaj pa naju čaka še letni spust s Planaia in Hochwurzna v Schladmingu. Drži se in veslo naprej proti novim zmagam!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Velikonočni toast

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom