Ja, Suzi, ko smo bili še mladi, je bilo vse lepše in boljše, a ne? Zase moram reči, da mi je kull.slo naredila strašne stvari - če samo pomislim, da sem ob prijavi na ta forum pred 10 leti nosila kavbojke št. 38.... oj, mladost ti moja, zalita pod pregrešnimi sadovi kulinarike!
Kulinarika se je v vseh teh letih kar pošteno razširila, in če danes kdo sprašuje o praženju čebule ali katero meso vzeti za golaž, dobi hitro link na temo iz leta 2004 in nadaljuj prosim tam - kar je OK. Saj vendar ne moreš istih stvari premlevati 10 let in še več. Drugače pa je tako, da stari grejo in novi pridejo in se vsak lahko oglaša po mili volji. Eni imajo mile volje več kot preveč, od drugih ni glasu, tako kot sicer v življenju in meni se zdi tako čisto v redu. Samo iz nostalgije pač ne bi vztrajala na forumu, ki bi mi šel na živce. Če bi pa vztrajala samo zato, da bi se lahko zgražala, potem je pa tudi to funkcija, ki jo lahko dobro opravlja - mojo dušo bi pa prej ali pozneje tako ali tako dobili v roke profesionalci. Radio ima gumb za izklop, Kulinarika pa beli križček v rdečem kvadratku desno zgoraj. Izbiramo sami.
Sonja