Tudi jaz pogresam mnogo prijaznih clanov in clanic, ne bi o imenih. Manjkajo kajpada ene tri, stiri, zajedljive in vsevedne, vcasih hudo samovsecne. Ampak roko na srce, zaradi njih je bila ta stran zeloooo zanimiva.![]()
![]()
![]()

Tudi jaz pogresam mnogo prijaznih clanov in clanic, ne bi o imenih. Manjkajo kajpada ene tri, stiri, zajedljive in vsevedne, vcasih hudo samovsecne. Ampak roko na srce, zaradi njih je bila ta stran zeloooo zanimiva.![]()
![]()
![]()
Loni prebere (skoraj) vse, piše pa precej manj. Po eni strani lahko rečem HB, da je tako, ker to pomeni, da sem precej manj ali skoraj nič na bolniški. Sem spakirala iz kapitale in že dober olimpijski ciklus rezidiram na kmetih in to tam, kjer je fajn zrak za lajšanje moje kronične bolezni, še boljši bi bil sicer ob morju, bi spokala in šla, a s službo na mojem področju verjetno tam ne bi bilo nič.
Pogrešam mnoge ... Zidarke Spodbe, svensko, WhiteAndBlack, suziqatro, satilon ... S svojimi lepimi fotografijami narave & kulinaričnih dobrot so mi pogosto prav polepšale kak neprijeten dan.
Pa imenitne fotografije izbornih jedi, ki jih je objavljal Marjan z ... oziroma enkrat Marjanz alias pozabljeno geslo, hehe ...
In Murka bi tudi lahko spet prijela fotoaparat v roke ... ali pa vsaj večkrat komentirala ![]()
Pa mopsika ... vem, zakaj molčiš, a vseeno ... manjkaš, draga kulinaričarka.
Najbolj pa mi manjka Mygrace. Ena najbolj iskrivih, razgledanih, živahnih ter pronicljivih članic na KulSlo. Mygrace, če to bereš ... upam, da se vrneš.
Poleg vseh že imenovanih jaz pogrešam Ežoja, MBranda, Vrtejbenko....pa še mnogo drugih ![]()
Jaz pogrešam tudi staro stran... brez odvečnih reklam, ki se ti rolajo levo desno...
Od zraka in dobre volje pač člastniki ne morejo živeti. Ni to jasno?
Pa saj ste naštele na teh zadnjih dveh straneh vse, ki jih tudi sama zelo pogrešam - pa mislim da ste izpustila Anamarijo1 in Lučko 52, pa Katko lopatko, pa prav gotovo še kakšno (kakšnega), ki se je ta trenutek ne spomnim.
Tudi jaz pogrešam debate v forumih - veliko bolj konstruktivne in poglobljene, pa včasih hudo neresne in "špičaste", pa vseeno je bilo lepo. Debata je tekla o naslovni temi (večkrat tudi zašla in se nazaj utirila), pa vseeno si vedel kam pogledat, če si se spomnil, da je že enkrat o neki temi tekla debata.
Zid, no ja, saj je po eni strani zanimivo, je pa zato, ker so se nekatere članice umaknile, druge so bile v to prisiljene, postal kar nekam dolgočasen - tu pa tam se razcveti, pa spet zamre..... Čestitam in sem hvaležna prav vsem, ki nas z veliko entuzjazma razveseljujejo s slikami.
Drage moje, dragi moji "pogrešani" virtualni prijatelji - oglasite se še kaj.
Loni, ki si se po dolgem času oglasila nekaj sporočil nazaj - veseli me, da ti zdravlje kolikor toliko dobro služi, lepo te je bilo spet brati. Drži se.
Pa vanja v zda, nič več.
Kam je šla mopsika? Na Zidu je že nekaj časa ni več.
Ne glede na razlog, zaradi katerega se je preimenovala, je meni osebno žal, da je to storila. Sicer pa sama najbolje ve kako in kaj.
Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 19. nov 2018 06:00
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Jaffa torta