Kje so naše ladje
kobra, štroklja verjetno še leti domov, ker je ravno mela precej dela (majamarko in atina...) Upam, da hitro najde in se kaj javi. Je pa fino videt, da se te kdo še spomni in celo pogreša
. Se mi pa zdi, da gre to precej kot ena kaskada - če se vsi kregajo, potem ostanejo tisti, ki jih to ne moti in odidejo tisti, ki jih. Če se vsi bolj prijazno pogovarjajo, grejo tisti, ki se hočejo kregat, ker jim je dolgčas in ostanejo tisti, ki se pač ne marajo kregat. En drugega za sabo potegnemo - nehote in nevede, se mi zdi... Vsaj tak občutek sem dobila po zsjih...
Kako že pravijo - v dobrem in slabem - in to je to![]()
![]()
![]()
,
je tudi v svoje gnezdo pravkar eno krasno
odložila.
kobra 1
Pogrešam:
Vario, Nena-morje, stani, julia, škarpina, apolon, tjas, burbonka, mimika,giorgio401 , venturini.
Migla
Tuki sem
japaja
!Hola! Ayer volvi de Espana.
In ker je kulturni šok še precej močan, lepo dene vest, da te na forumu pogrešajo.
Vendelina jr.
![]()
![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| !Hola! Ayer volvi de Espana.In ker je kulturni šok še precej močan, lepo dene vest, da te na forumu pogrešajo.Vendelina jr. |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| !Hola! Ayer volvi de Espana. In ker je kulturni šok še precej močan, lepo dene vest, da te na forumu pogrešajo. Vendelina jr. |
Bienvenida, mujer.
Zdaj pa spet previdno, punce. Time out je mimo, o oslarijah se bomo menile samo najpogumnejše.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Moje štručke

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko