Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Zanimivo, ja, kako si koga predstavljamo glede na komunikacijo na tem našem forumu (ki je tudi meni matična luka, najljubša za povrh, ki meji že na odvisnost; kaj meji, je že odvisnot, nič se ne bom
sprenevedala). Potem pa presnečenja, ko se srečamo v živo.![]()
![]()
![]()
ežoj je nekatere nazorno opisal, ja, ostal je zvest samemu sebi, sploh glede tiste gerontologije, le pri Vendy je evoluiral in jo je pustil samo v jeansu in moških srajcah, pogrešam namreč tisti njegov opis, ko vsa mogoča bižuterija zvončklja na njej ...![]()
![]()
![]()
Bi se spet miorali srečat, ja, da spoznamo nove obraze ... Letos bo minilo pet let, kar smo se v MB prvič srečale, okoli 20 nas je bilo, potem sta pa dve nadaljnji druženji presegli vsa pričakovanja.
Mamamia
mamamia
Mamamia, preveč žoltavosti je bilo, da bi se tako srečevali, kot smo se včasih. Vrhunec je bilo srečanje v Peklu, takrat je bilo tudi vzdušje top one se mi zdi, : ) Nasploh...
Aja, jaz bi staro verzijo KulSlo nazaj. : ) In to je tudi bilo takrat, si kliknil gor in videl, kaj se dogaja takoj, brez da bi klikal "nekam noter". Ko se pa navadiš jadrat kje drugje pa prisvetiš samo še malo nazaj pogledat... Odzivi na forumu pa takoj povejo, kje smo. Zdaj je bolj mrtvilo, se mi zdi...
lidkaSe ne strinjam! Mi se zdi, da se še bolj srečujemo. Enkrat z enimi, drugič z drugimi... Prav fajn je, imam družbo iz Dolenjske, Kranjske, Štajerske, Primorske.... Jupiii, jaz se sploh nič ne pritožujem. Pekel je sploh bil začetek vsega. Celo ljudje z one strani luže pridejo.
A nede, Ežoj, sedaj kontrabanti nek beli prah razvažajo?
Kot pravi mamamia, meni je kulinarika tudi najbolj pri srcu in prva in glavna luka. Če pa kdo pripluje, "zamuti" vodo in naredi vihar in štalo - to je njegov problem. Valjda, da potem nima dobrega mnenja o tej luki.
Za kakšno večje srečanje je pa treba organizatorja... Ja, ja... Ni to kar tako!
Mamamia, lahko bi kakšno obletnico proslavili, kaj praviš?
No, gremo veselo naprej... danes je petek, pa še nogometna tekma, pa jutri se srečam z enimi kontrabanti, čeprav bodo sikire padale.
Pozdravček - mirno plujte!
Lidka, si nazaj![]()
Košuta
He, he. Midve se zdaj lahko ![]()
![]()
še v drugem morju, : )
Lani je bilo super srečanje na Kopitniku - sicer ga je organiziral gazda, pa saj ni važno. In vem, da je veeeliikooo mini srečanj, kjer se imajo(mo) tisti, ki s(m)o se nekako začutili, fajn. Tako kot sicer v življenju - z enimi fajn furaš, z drugimi pač sobivaš in s tretjimi......sve su ostalo nianse
.
In še to - vsako leto ob tem času pa tja do jeseni je bolj ali manj mrtvilo.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Slana pita (Salty pie)