Pozdrav,
ali ima kdo kuhinjo iz Ikeje in ali je z njo (ne) zadovoljen?
Hvala....
lp; Žuži
zuzek
Temo je spremenil(a) zuzek dne 15. jun 2010 23:20
Pozdrav,
ali ima kdo kuhinjo iz Ikeje in ali je z njo (ne) zadovoljen?
Hvala....
lp; Žuži
zuzek
Temo je spremenil(a) zuzek dne 15. jun 2010 23:20
joj kako lepa.... jaz bi tud!!
Katarina K, meni je pa stena, na kateri imaš ploščice/kamne blazno všeč! ![]()
| Katarina K je napisal/a: |
| jaz jo imam in sem fuul zadovoljna. Lidingo bela. slikice sem naložla na blog |
Res lepa kuhinja, kot iz njihovega salona. Jaz imam tudi že načrtovano njihovo kuhinjo. Sem si v njihovem programu vse narisala. Na eni strani jo pride 2,2 m, s tem da je ena omara tista visoka. Na drugi strani kuhinje pa jo pride 2,6 m. Omarice so samo tiste vodoravne. Želim si pa belo-visok sijaj in pa oreh barve pult. Tam bom kupila še indukcijsko ploščo, napo, pomivalno korito in pipo. Vse skupaj bo prišlo okoli 4000€. Upam, da mi do drugega leta, ko to potrebujem, ne nehajo delat mojih omiljenih grifov![]()
![]()
![]()
![]()
.
Sva pa zadnjič z mojim gledala naše kuhinje, pa so mi bile samo ene 3 všeč od 3 slovenskih znamk. Bile so vsaj enkrat dražje. Pa še takih lepih grifov niso imele![]()
![]()
![]()
| Katarina K je napisal/a: |
| jaz jo imam in sem fuul zadovoljna. Lidingo bela. |
Katarina, tvoja kuhinja ni Lidingo, ampak Stat. Sama sem izbirala med tema dvema in na koncu izbrala Lidingo, zato vem
. Komaj čakam, da jo gremo iskat.
| Katja D je napisal/a: | ||
Katarina, tvoja kuhinja ni Lidingo, ampak Stat. Sama sem izbirala med tema dvema in na koncu izbrala Lidingo, zato vem |
| Katarina K je napisal/a: | ||||
|
Kje ste jo pa kupili? V Italiji ali v Avstriji? Midva imava namen oditi ponjo v Celovec in upam, da bo na zalogi ali dobavljiva v doglednem času, saj bi res rada Lidingo (ko sem jo videla v živo, mi je bila veliko bolj všeč kot Stat).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo