Ali ima kdo podoben recept za pizzo, ki se uporabljajo v pizzerijah?
gita3
Ali ima kdo podoben recept za pizzo, ki se uporabljajo v pizzerijah?
gita3
Izvoli:
http://www.kulinarika.net/recepti/6549/kruh/odlicno-tes
Sicer, ga še nisem preizkusila, vendar že po branju je boljši kot v piceriji.
lp!
Za dober izgled imejte usta do ušes
Zakaj debatirate o receptu, ki ga niste preizkusili?!! Pri zgornjem receptu sploh ne gre za to, da mora biti debel. Nasprotno, če bi prebral mnenja bi videl, da se ga razvalja na tanko. Po mojih izkušnjah je odličen.
| tulka je napisal/a: |
Zakaj debatirate o receptu, ki ga niste preizkusili?!! Pri zgornjem receptu sploh ne gre za to, da mora biti debel. Nasprotno, če bi prebral mnenja bi videl, da se ga razvalja na tanko. Po mojih izkušnjah je odličen. |
Lej, vsak ima svoj okus, tudi tale komentar o t.i. slovenski navadi je po moje lajanje v luno. Jaz osebno ne maram nobene vode v testu, ampak zgolj in izključno Laško. Nobenega putra ali margarine, samo olje.
Picerije pa imajo vsaka svojega, odvisno od picopeka. Če res iščeš točno določen recept, pojdi preprosto vprašat tega modela, ki to vsak dan dela. Je pa tudi res, če ga boš boksal in delal slabe volje, bo bistveno slabše, kot če boš kruh naredil z "ljubeznijo", če uporabim ta izraz. Recept je eno, izdelava (tehnologija) pa drugo.
| tulka je napisal/a: |
Zakaj debatirate o receptu, ki ga niste preizkusili?!! |
Jaz samo berem sestavine in postopek, pa ga imam že v ustih!![]()
po mojem skromnem mnenju pa je velika finta v temu, da je testo cez noc v hladilniku.
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"alisha, daj prosim dodaj tole testo med recepte...
bannanna_v_slo ;)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Zeljne krpice