Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Uh, ta napoved mi je pa všeč:). Res je bla napeta tekma, sodnik bi moral pa nazaj v razred, kjer so jemali uro, kar ni bilo konca. Samo mam občutek, da Nemci predobro igrajo, Španci se glih prav šlepajo naprej, ponavadi taki zmagajo, pa še hobotnica Nemčiji ne obljublja nič dobrega. Kakor koli, Evropa je zmagala ![]()
Me je japaja prehitela, napoved Vilme mi je všeč, ne hobotnice :)
Oranzno, vidim oranzno ![]()
http://g.sports.yahoo.com/soccer/world-cup/news/dutch-f
A ste videle gol iz 37. metrov ![]()
![]()
Taksnega selektroja in trenerja ze dolgo ni bilo na Nl....decko ima pravi poker face ![]()
Moja prognoza:
Nizozemska
Nemcija
Spanija
Uragvaj
Nena-morje
Moje nogometno srce v tej bitki pripada Špancem
.
Prvak bo Nemčija, morda Nizozemska, želim si pa, da bi bila Španija ![]()
A se bojim da igrajo preslabo
za finale...
sašaJaz bom imela velik problem, če bosta v finalu Nemčija in Nizozemska, težko bi se odločila za katero ekipo navijat. Ali pa je to najboljša rešitev, ker lehako neobremenjeno gledam tekmo, ker mi je vaseeno, kdo zmaga?
Bom danes vse stavila na Nemce. Ne morem si pomagat, ampak njihova igra proti Angliji in Argentini me je navdušila, velo tako zelo, da enkrat za spremembo spremkjam igro in ne, kak lepotec je kateri od igralcev...
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Pustne miške