Pirini svaljki s pršutom
Kar ne morem verjeti.... ![]()
![]()
In kdaj se začne tale cirkus? ![]()
![]()
Vendelina, ![]()
![]()
![]()
hvala za zelo nazoren opis nečesa, kar mu rečejo nogomet.
Namreč, pri vseh svojih letih ne morem razumeti, kaj je v tem, da 22 fantov (jaz po domače rečem "22 bedakov") teče sem in tja po veliki travni površini za neko okroglo stvarjo, pri tem se jim celi svet klanja in jih dviguje med bogove. ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Vanja, noooo, to pa še jaz vem. Čez 11 dni, no.
A veš kje? V Južni.
Pozdravček!
| dragička je napisal/a: |
Vanja, noooo, to pa še jaz vem. Čez 11 dni, no. A veš kje? V Južni. Pozdravček! |
Dragiška, je bilo bolj retorično vprašanje, čeprav v resnici nisem vedela, kdaj se začne. Samo na malo drugačen način sem se izrazila, da mi res dol binglja. ![]()
A so Američani tudi zraven? Katera država je Južna? ![]()
![]()
Vanja!? Kako ti lahko "dol binglja"? In ja, Američani so zraven, v skupini s Slovenci :)
saša| spagon je napisal/a: |
Vanja!? Kako ti lahko "dol binglja"? In ja, Američani so zraven, v skupini s Slovenci :) saša |
WOW! ![]()
![]()
![]()
![]()
News to me!
Pri nas poročila po vremenu in pred športom prešaltamo na kaj drugega.
![]()
Pogovorno je pri nas čistem zadosti rečeno "Južna", se ve, da je "Južna Afrika". (To sem povzela od mojega 5-letnika, ko mi govori, da mora kupit slikice za Južno.... Kaj češ, geni so geni.)
Pozdravček!
| drejcek je napisal/a: |
Panem et circensis - pizze in POP-TVja. Vsem predstavnicam močnejšega spola želim obilo užitkov ob ocenjevanju prešvicanih tipov, ki vidijo smisel v preganjanju ene same žoge. Privoščite si. LP Panem et cirsenses je pravilno. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirini svaljki s pršutom

Orehova rolada