| Migla je napisal/a: |
Ali že rastejo jedilne gobe in kje?
Majda
|
Migla, že rastejo in se najdejo: lisičke, marele... tudi ob kakšnega jurčka se že lahko spotakneš na Gorenjskem
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951| Migla je napisal/a: |
Ali že rastejo jedilne gobe in kje?
Majda
|
Migla, že rastejo in se najdejo: lisičke, marele... tudi ob kakšnega jurčka se že lahko spotakneš na Gorenjskem
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Pred nekaj dnevi na Rogli: par golobic, za eno dobro juho lisičk, drugače pa vse polno grenkih gobanov.
SonjaHvala, bom še malo počakala.
Zdravo!
Je bil mogoce vceraj kdo na Rogli?Ze kaj rastejo gobe?
Lp Romanad
romanadJuhu, juhu... Danes zjutraj sem nabrala prve marele.
malagaJaz včeraj tudi dve mareli.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj hodila tri ure po nekem nepoznanem gozdu(tri ure, ker sem se izgubila) in našla celi 2 mareli ![]()
Zanima me, če gobe kje rastejo zdaj (SLO)?
Hvala,
Migla
No včeraj sem hodila po gozdu več kot 1 uro,pa niti sledio o gobah(notranjsko -primorska),nekje pa očitno rastejo http://www.24ur.com/novice/slovenija/inspektorji-
jesenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna zloženka

Pustne miške