Hostija za na torto

Euphoria zlata si, sem šla na spletno stran od Sekom grafike in bom kar pri njih naročila! Hvala!!!!

saša

Nekaj sem že zasledila, da naj bi se hostija dajala na smetano par ur pred uporabo.

Kaj pa dan prej, ali se bo stopila, ali spackala slika? Vaše izkušnje me zanimajo.

Delala bom na belo hostijo, torej na nepotiskano, z jedilnim flumastrom, z rožocami iz marcipana in čokolado.

katti

Da ne odpiram nove teme..

Kam v LJubljani po hostijo z motivom?

Hvala za odgovore.

petra.petra

Najhitrejša pot je Pekarna Žito na Brnčičevi uici v Črnučah, kjer ti na osnovi fotokopije takoj sprintajo želeni motiv. Printajo tudi v Peki-su na Dolejnski cesti, kjer pa oraš počakati kakšen dan ali dva, da dobiš sprintano hostijo po tvojem željenem motivu. Glede kvalitete pa ti ne vem svetovati.

kača

Jaz sem zasledila hostije z motivi tudi v Sparu in Tušu.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Veliko motivov na hostiji sem videla tudi na internetni strani:  PEKIS.

kača

Tudi na Peki.si jih najdeš veliko. Imajo tudi trgovino v Ljubljani. Sem že naročala pri njih in so vredu.

Silvija

Sem šla v Žitovo prodajalno na Brnčičevi. Pekarice, tja notri pa samo ob spremstvu varnostnikov vam rečem :D. Pa tam se ti ja lahko ZMEŠA od vse ponudbe. :D

petra.petra

Jaz grem v pekarno Vrhnika vedno z omejenim računom. Bi lahko pol plače notri zapravila. Lp, Saša

Mir in dobro!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti