Sadne rezine s slivami
Manca51, meni se zdi, da jagodka sladka niti ne postavlja vprašanj, bolj hoče dobiti od nas potrdila, da dela vse prav. S čemer konec koncev ni nič narobe.
Sicer se pa, manca, totalno strinjam s tvojim postom. Prvi jagodkin post sem na hitro preletela, nadaljnega nakladanja pa samo še do polovice, ker nam v bistvu samo pripoveduje, kaj bo naredila in v resnici ne išče nasveta. Za branje kar tako imam raje kakšne bolj konkretne teme ali pa knjige.![]()
Ežoj, kako je kaj z luno? ![]()
![]()
Ti si bolj na tekočem, kar se tega tiče. Je že polna, al so samo hormoni? ![]()
![]()
Vanja
Yvette, nič ni to tipično za ta forum, dejansko je gostiteljica namerno "spregledala" vprašanje o številu gostov in človek, ki ima vse naštudirano, ki je pripravljen sam pripraviti pogostitev za očitno ne ravno malo številčno družbo in to z zadevami, ki jih očitno obvlada, zagotovo pozna tudi cene materialov in se tudi meni zdi, da je dejansko hotela samo slišati potrditev in pa pohvale za svojo odločitev in pripravljenost pripraviti nekaj posebnega.
rrr
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Gravče Tavče ali Prebranac