Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo dela na banki oz. pozna to področje, kakšna znanja,izkušnje ipd. bi se zahtevale v Službi poslovne operative. Natančneje je delovno mesto koordinator operative za pravne osebe.
Najlepša hvala za pomoč,
LP,
morissette1
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo dela na banki oz. pozna to področje, kakšna znanja,izkušnje ipd. bi se zahtevale v Službi poslovne operative. Natančneje je delovno mesto koordinator operative za pravne osebe.
Najlepša hvala za pomoč,
LP,
morissette1
E *ebiga morissette prva ( ma te podvojene črke se mi zdijo imenitne, jaz se tudi nameravam preimenovat, v recimo ežžojj, ali pa morda ežoooj
), amaterske kuharje sprašuješ o pogojih za opravljanje dela v službi poslovne operative banke, na banko boš verjetno naslovila prošnjo, naj ti pomagajo speč dober štrudl
.
Je pa kar luštkano prebrat odgovor nekoga, ki ni takoj užaljen ob malce
odgovoru na zastavljeno vprašanje. Se opravičujem, ker smetim, o bančništvu nimam pojma, ampak iskrivost morissette1 mi je tako všeč, da sem morala stegnit jezik (ups, prste).
lp
cervusMorissette1, res bo najbolje, da se kar na banko obrneš in super se mi zdi, da si na ežojeve napotke tako lepo odreagirala - on je namreč en velik šaljivec, ki včasih tudi presneto res misli![]()
elaphus, se čisto strinjam
.
morissette1:![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Odlično hitro kosilo