Pasta iz ingverja in česna
| barbra je napisal/a: |
| Rezanje z nitko je pravzaprav čisto enostavno. Moj postopek je takle: okrog in okrog biskvita zarežem z nožem približno centimeter globoko, nato pa v to zarezo napeljem nitko (najboljši je tanek laks, lahko pa tudi močnejši sukanec). Nato spredaj nitko prekrižam in zategujem, da nitka reže do sredine biskvita. Mogoče druge delate drugače, meni je tako najenostavneje. Pa veliko uspeha! Barbra |
Delam po enakih navodilih.
Še majčken dodatni nasvet: tehnike se lahko naučite na svežem kruhu - uspešno sprobano.
Cila| piškotek je napisal/a: |
| Meni je bilo ključno napotilo za rezanje biskvita da mora biti biskvit ohlajen. Tako ga praviloma vedno spečem zvečer in režem oz. končujem torto prihodnje jutro. Irena |
| Atina je napisal/a: |
Jaz bi se 'prištulila' v to temo: kje ste nabavile modelčke za metuljčke iz tičine? Enkrat mi je ena že povedala, a sem žal pozabila. Imajo v PV? Atina |
Modelčke za metuljčke sem dobila tukaj
stanaJoj, če bo katera kaj naročala s te strani, naj mi sporoči, pa si malo razdelimo poštnino.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom