Miklavževi parkeljni
| Atina je napisal/a: | ||
Semena niso maščobe. Jih vsebujejo, poleg njih pa tudi ogljikove hidrate (škrob), ki služijo kot hrana novi rastlini. Atina |
| Tatjana je napisal/a: | ||||
V redu, se popravljam, semena vsebujejo maščobe, nekaj pa tudi OH. Tatjana |
Sporočilo je spremenil(a) brezlj dne 29.okt 2014 20:09
Da malo aktiviram zadevo.
A je kdo že nabavil tisti FIT KRUH v SPARU? Takšna mala štručka, katera ima kar 22g B na 100g (mislim da) in znižane OHje? Izgleda kar zanimiv in hrustljav in ker bi ga mrbit probal, me zanima vaše mnenje.
Vse dobro
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Poglej MBrando - takle izdelek je lahko relativno drag, absolutno pa ni kakšna dragocenost. Kupi, ugrizni vanj in boš iz prve roke "izvedel" kakšen je. Če je všeč meni, Francki in Minki, ali pa - če hočeš mamamii, še ni rečeno da bo tudi tebi. V vsakem primeru se boš lahko zeznil, ali pa tudi ne.
LisaLisa: A vam je torej dober? ![]()
| MBrando je napisal/a: |
Takšna mala štručka, katera ima kar 22g B na 100g (mislim da) in znižane OHje? |
Torej, šnicl....
lp
cervusMBrando, imaš v mislih kruh ProBody, t.i. low carb kruh z visoko vsebnostjo beljakovin?
No verjetno je podobna stvar in prejšnjii teden sem ga imela možnost poskusiti. Kot velika ljubiteljica kruha lahko rečem, da tega sploh ne bi smeli imenovati kruh, saj ni niti K od kruha.
OH gor ali dol, vsi se jih želimo izogibati, ampak vseeno si kupi raje eno majhno ajdovo žemljico, mislim, da ne tehta niti 50 g. Pojej jo z užitkom in si boš zagotovo naredil več koristi kot z žvečenjem tiste lepljive kepe semen.
lucckaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Miklavževi parkeljni

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način