Nekaj novih smeškotov...

Olajšanje

Ta je za primer da ste se HUDo'>O olajšali ;-) Torej hudo'>o olajšanje

Ta je special za Jerneja, ko'>o bere kakšne neumnosti na forumu in lahko'>o ustrezno'>o reagira ;-) Imena se žal ne da ustrezno'>o prevesti, to'>o je HEADBANG ;-) Razume naj, kdor lahko'>o ;-)

Dojenček

Otrok 1

Otrok 2

Prvi trije animirani so'>o za Pluskote, ostali trije za vse.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

tale slon ko prdi je svetoven!!!! še dober da nimam plus paketa, kr bi povsod limala tega slona. haha bannanna_v_slo ;)

To je na grdo povedano da prdi. Politično korektno je reči, da gre za izraz hudega olajšanja, kot sem tudi napisal ;-)

Bojan in jernej:

tulka

A je to samo za primere fizično-prebavnega oljašanja   Npr. pri receptu za fižolove jedi    . 

Ali pa lahko  nadomesti npr.  stavek : " ko sem to prebral-a, me je kar s*** prijelo

Cila

Jeeeeeeeeeeeee, to smo čakali

MM

No, lepa reč...sploh nisem videla tega, pa sem jih kar nekam drugam pripopala - grem brisat

rrr

Aja, pa hvala...krasni so in vi ste tudi krasni...hvaaaalaaaaa

rrr
zakaj je grdo napisano? a to si se šalil? ta slon prdi, pa konc ;) bannanna_v_slo ;)

Lej vsako stvar lahko poveš na več načinov. Saj tudi  tisti na oblasti in tisti, ki držijo nitke iz ozadja ne kradejo, ampak slabo gospodarijo z denarjem davkoplačevalcev. Se čisto drugače sliši no.

Kje pa so ti tanovi?

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti