19. feb 2010 22:13
19. feb 2010 22:13
20. feb 2010 7:56
Oooooooooooooo, sem vesela tega javljanja ![]()
Upam, da bo šlo našemuj popotniku danes vse po načrtih ![]()
![]()
neznan uporabnik
20. feb 2010 8:05
Dobr si ti tole splaniral
20. feb 2010 8:14
Če študent na rajžo gre, jumpadi, jumpada,
dobro pije, dobro je, jumpadija da.
Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha.
Jumpadija jumpada, jumpadija, jumpada,
jumpadija jumpada, jumpadija, jumpada,
D'narja nima, kaj bi z njim,pa si upa priti v Rim
Dobre volje je povsod,vsi mu pravijo "gospod".
Če študent uši dobi,tam za grmom jih pusti.
Krčem strašno se boji,tam bi moral plačati.
Če študent pa lačen je,gre na vrata farovške.
Res srečnejših ni ljudi,kakor so študentje ti.
Ežoj, srečno!
Pa še link http://www.micka.si/besedila/narodne/ko_student_n
Sporočilo je spremenil(a) barbara9 dne 20. 2010 08:38
20. feb 2010 12:10
No, ne recejo gospod ampak senor ( pasaher ) ( barbara ). No, pa se nekaj besed o potovanju. Iz Pariza, letalo gre naravnost prek Biskajskega zaliva, preleti tisti vogal Pirinejskega polotoka, ki je Spanski in prek atlantika do Sao Paula. Let do atlantika ( Francija, Biskajski zaliv ) traja cca 3 ure, prek Brazilije cca5, potem se atlantik preleti v ene 4 ure, kar ni velik v primerjavi s potovanjem v S. Ameriko. To vse vem, ker je letalo Airbus 380 in pred vsakim sedezem je monitor, na keterem lahko zberes nekaj filmov, muziko ali pa mapo potovanja z pokazano pozicijo letala, preleteno razdaljo, koliko je se ostalo in cas prihoda. Enkrat sredi noci, so nas zbudili z cingljanjem onega zvoncka za privezovanje, letalo je treslo kot sto hudicev ( cesa takega se nisem nikoli dozivel ), kapitan je v portugalscini nekaj na siroko razlagal, razumeti je bilo edino " turbulenca unexpektado ". Potem je po anglesko povedal, da smo vpadli v mocno turbulenco, da s avionom ni nic narobe ( ces, da je kaj narobe, bi nam ( kao ) povedali ) in da so piloti drugih letal povedali, da bo tega konec cez dvajset minut. Mal je strasljivo bilo to, da je pilot spreminjal moc motorjev in se to nekam cudno slisi, tega se med normalnim poletom nikoli ne slisi. V letalu je bilo slisati mocno hlipanje ene punce in nekaj globokih vdihov. Jaz sem vkljucil unega fatalista v meni: ce je taka usoda ( da namocim rit v Atlantiku ) pa naj bo, sem pripravljen. Kdo sem jaz, da bi se boril bojeval proti usodi? Res sem tudi cevlje obul, nekako se mi je zdelo primerno, za plavanje do brazilije bi jih mogel sezut
20. feb 2010 12:38
Ežoj, super si. Uživaj 100 na uro, al pa še mal več. Pa pazi se sončarice......
20. feb 2010 12:45
Ežoj, ti si enkraten!!! (pa na peglezen mirkaj...pa nase tud mirkaj)
20. feb 2010 15:20
uh, Ežoj, kako te je dobro brati. Si te kar predstavljam v tisti vročini z vsemi vrečkami, pa čeprav te ne poznam kleo
20. feb 2010 21:16
Dobr, da vem, da tam dol ablajo ingleze za ena dva milimetra.......(smeškota za valjanje od smeha ni). Ma, enkratno! Še v internetni mrk se ne odpravljam več s takim navdušenjem, ker vem, da bom brala z zamudo!
lp
cervus
20. feb 2010 21:25
Starina, z užitkom in kančkom strahu sem prebrala.
Čuvaj nase.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Gnetemo, pečemo in jih že jemo