Ja, ko v kakšni reviji, ki ni kuharska in je zato ne spravim, najdem kaj zanimviega, izrežem recept s fotko vred in si to nalepim v ta rokovnik. Zraven obvezno podatek, iz katere revije in datum izida.
Birokrat, kaj morem.
Mamamia
mamamiaJa, ko v kakšni reviji, ki ni kuharska in je zato ne spravim, najdem kaj zanimviega, izrežem recept s fotko vred in si to nalepim v ta rokovnik. Zraven obvezno podatek, iz katere revije in datum izida.
Birokrat, kaj morem.
Mamamia
mamamia| ursula-ce je napisal/a: |
| Moj velik zvezek je masten, popacan, polepljen in star že častitljivih 32 let. Velikokrat uporabljen.ursula-ce |
Takisto. Forenziki bi še kak jedilnik znali sestavit ...
Mamamia
mamamia
Imamo pa kulinarični fotoalbum in so vse slikice tu shranjene![]()
![]()
V knjigarnah imajo zdaj neko zadevščino z recepti in napotki, pa zraven prazne liste za lastne zapiske.
Ni sicer poceni, lahko pa je darilo za kakšno navdušeno gospodinjo. Mamamia
mamamiaV dnevnik (ali bolj tednik) si pišem kaj bom(o) kuhali, pekli, pripravljali za en teden vnaprej. Moram reči, da me to opravilo vsakič posebej razveseli. Poleg jedilnikov napišem še katere sestavine je treba kupiti, da ob ustvarjanju ni nepotrebnega presenečenja.
mamkaDa še jaz priložim svoj piskrček: Knjige, kot so kuharske, turistični in naredi sam priročniki, potovalne karte ipd., spadajo po mojem mnenju v isto skupino kot učbeniki. Zato, če jo/jih kupim, si dovolim da po njih kracam po mili volji. NO, kracam ravno ne, ampak ko popravim recept ali dodam kakšno sestavino, to napišem brez slabega občutka.
Kakšne posebne recepte, ki jih dobim "ustno" od prijateljic ali pa zapiske, ki si jih naredim po kakšni TV oddaji, velikokrat napišem na prazne liste v kuharsko knjigo.
Najbolj zanimivo je pa to, da točno vem, v katero knjigo sem napisala recept ali pa, kako izgleda pildek ![]()
na katerem je recept napisan in potem zaselotejpan v knjigo.
Mojim dragim izgleda totalno nezorganizirano, ampak jaz točno vem kje kaj najti. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Špageti karbonara