Študentski dom
Moycaa, moj mož s končanim elektro faksom še kaj drugega zna, kot zvezati vtičnico, tako da ...
Se pa popolnoma strinjam s prvima dvema stavkoma od Spagon.
Pa še ena na naš račun: gredo se kopat fizik, kemik in biolog. Najprej gre v vodo fizik in se utopi. Potem gre še fizik in se utopi. Kemik na plaži hladnokrvno zapiše v beležnico: fiziki in biologi so topni v vodi.
No, za povratek k temi pa še tole: za začetek je fino, če sobo (privat, ker v študentu ne dobiš prvi dan faksa) iščeš skupaj s kakim kolegom - precej lažje je. Atina
Se strinjam s tedyko, da se vztrajno iskanje, ki ga je seveda treba pravi čas začeti, na koncu vedno poplača.
Hči je najprej dve leti stanovala s še dvema sosatnovalkama v stanovanju v središču Lj, potem so se razšle in zdaj je z eno od teh sostanovalk v sobi, v stanovanju skupaj s še tremi, prav tako v središču mesta (Miklošičeva). Če ti kaj pomaga informacija, takole za orientacijo: 170 evrov na mesec plus stroški (30 do 60 evrov, odvisno od sezone). Lastik stanovanja biva drugje, tako da so sami, poleg sob, v katerih so, imajo še skupno dnevno sobo ter kuhinjo in jedilnico, torej veliko prostora za bivanje in jim ni treba nenehno ždeti v svoji sobi.
Mamamia
mamamiaPozdravljeni,
letos zaključujem študij prve stopnje v Ljubljani in bi se za nadaljevanje prepisala na fakulteto v Kopru. Ker sem iz Domžal, bom tam potrebovala prebivališče in najprimernejši se mi zdi študentski dom. Ker sta tam dva, me zanima, če kdo ve, po kakšnem kriteriju te razporedijo v enega ali drugega, zanima pa me še, kaj se zgodi, če oddaš prošnjo za študentski dom in mesto v njem dobiš, pa potem ne dokončaš letnika.
Lp, Nina
Nina92
Za kriterije razporejanja pokliči v upravo študentskih domov v Kopru. Če ne dokončaš letnika, se ne zgodi nič (ni ti treba vračati stanarine, če to misliš), ampak v študentskem domu nalsednje leto ne moreš stanovati, če nisi vpisana v letnik oziroma nimaš absolventskega staža.
SonjaHvala za odgovor ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Marmorni sladoledni sendviči

Pašta s pivom in slanino