Priprava domačega sushija (sušija)
Riž hladiš v kakšni stekleni ali porcelanasti posodi.
Pripravo riža je nazorno opisala Vesna G., tudi sama delam na ta način.
Če mi na zasebno pošto pošlješ e-mail naslov, ti lahko poskeniramnekaj navodil in ilustracij iz ene japonske kuharske knjige, v kateri je kar precej navodil o pripravi sushija, norijev, makijev itd ...
Mamamia
mamamiamamamia, ne pozabi dodat japonsko-slovenskega slovarja.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| rimljanka je napisal/a: |
mamamia, ne pozabi dodat japonsko-slovenskega slovarja..... |
![]()
Bo striček google pomagal, ![]()
(saj je v angleščini, hehe)
Mamamia
mamamiaZanima me kje se da dobiti dobro in svežo ribo? Je imel kdo kdaj slabe izkušnje, ker je kupil staro ribo, ki so jo prodajali kot svežo?
flex567Tržnica center. Naj bi bil svež losos, ki pa se je izkazal za neužitnega (smo ga vrgli stran).
the tina| flex567 je napisal/a: |
| Zanima me kje se da dobiti dobro in svežo ribo? Je imel kdo kdaj slabe izkušnje, ker je kupil staro ribo, ki so jo prodajali kot svežo? |
![]()
Postani ribič ![]()
![]()
A misliš Ribarnico na glavni tržnici? Jaz sem prav razočarana nad kvaliteto, pa bi večkrat pripravila ribe, tako pa...
![]()
| naor je napisal/a: |
A misliš Ribarnico na glavni tržnici? Jaz sem prav razočarana nad kvaliteto, pa bi večkrat pripravila ribe, tako pa...
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Hrustljav piščanec iz pečice

Brownie Muffins