Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Razložite mi prosim, punce, kako režete s tem motovilom :)))). Meni namreč "grize" na mestu.
Buček, verjemi, da tudi izkušeni kuharji delajo tako...
Po mizi drgneš žiga-žaga, pa gre. Meni tudi najprej ni šlo, potem se mi je pa 'odprlo'.
AtinaHja, kako, žiga-žaga?? Jaz vzamem eno specialno nitko od ribičev (je že ena napisala - ampak ni laks - menda se ji reče struna), jo namestim okoli in okoli torte, prekrižam, povlečem - evo, torta v dveh kosih - 2:1 . Ponovim postopek - torta v treh kosih 1:1:1 ![]()
lp
cervusJaz režem biskvit z žagico (ali motovilom, kot ste ga poimenovale). Moram pa priznat, da sem to čudo ene par let mele v špajzu dokler me niso tukaj na kulinariki naučili, kako se s tem čudom dela. Zdaj ni šans, da režem biskvit z nožem.
Atina, kako po mizi žiga-žaga? A tega na držiš v zraku?
Rebecca, tega z zobotrebci nekako ne razumem, vidim da sem danes res pač blond :)))
Jade, a potem ti tudi delaš žiga -žaga? ![]()
Ma, bi mogla videt to v živo...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Dušene školjke s pivom na sredozemski način