Liščki rabijo premer luknjice nekako 3 cm, se mi zdi, pa menda 2 m od tal. Si pa res izbirčna - kar liščke, ohoho. Neko zimo sem jih videla enajst na kupu - lepo je bilo ![]()
lp
cervusLiščki rabijo premer luknjice nekako 3 cm, se mi zdi, pa menda 2 m od tal. Si pa res izbirčna - kar liščke, ohoho. Neko zimo sem jih videla enajst na kupu - lepo je bilo ![]()
lp
cervus
...za tiste ki se pritozujete, da k vam ni ptic...posadite to cudovito grmovnico( amelanchier ali smarna hrusica), pa se boste morali skorajda stepsti Kanadska šmarna hrušica, je zadnjič Matjaž Mastnak o njej nekje pisal. Sorodnica njena krasi topla, južna pobočja naših hribov, marsikje, a nima tako sočnih plodov.
Seveda, da ni ptičev, ko se pa vsi pojajo po naših češnjah, letos ne vem, če so otroci dobili vsak po 3 so jih ptiči vse pospravili, še skoraj zelene. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami