Pozdravljeni vsi skupaj!
Saj vem, ko boste začeli brati , kar bom napisala, boste reli, da naj to uredim ko pa rajši tu pišem o tem,.......
Ampak, nevem kaj naj naredim, groza mi je! Razmišljam o vsem mogočem , tudi o najhujšijh stvareh, na žalost.
Z fantom živiva doma pri mojih starših, kjer še zraven živi tudi moj brat z družino. Saj se razumemo pa vse, ampak včasih pride tudi do kakšnega izpada. Brat si že cel teden montira neke antene za TV, pa sem bila tiho, naj si naredi , sem mislila, do včeraj, ko pa nisem mogla biti več čisto tiho. Jaz imam sobo zgoraj v mansardi, tako tudi njegov sin, in vse čistim pa urejam tu zgoraj jaz. Pol pa on včeraj gre še gor više na podstrešje in vsa nesnaga pade na tla. Pod tistimi vrati imam jaz postavljeno garderobno omaro, ki sem jo kupila pred dvema mesecema in jo on kar potegne vstran,..... Najhuje pa je bilo, ker je šel ob 12 delat in je to vse tako pustil!!!!!! Pa sem ga samo vprašala, če misli iti še gor ali se to lahko spuca??!!!?? Pa se začne dreti na mene, da.,,,,, nevem kaj vse. Nato niti ni hotel iti k kosilu in sploh ne govori z menoj, ne z mojim fantom, hodi kot puran po hiši. Mene to ubija, nevem kaj naj naredim. Najhuje pri vsem tem pa še mi je to, ker ga starša podpirata - mene pa vsi postrani gledajo. Češ, da se mu naj opravičim, kake praznike bomo meli drugače, pa take finte. Ampak, nevem če sem res kaj tako hudega rekla????Če sem pa samo vprašala!!!!!!
Res da ko jih živi več skupaj, gre za večno prilagajanje, ampak, da on lahko pove vse kar si misli , jaz pa bi mogla biti nonstop tiho in vse v sebi držat????? Že tako sem morala vzeti včeraj pomirjevala, ker nevem več kako naj naprej! Takoj bi spakirala kovčke in šla, ampak, nimama ne denarja ne možnosti da bi šla kam drugam!!!!!!!!Sem obupana, zato upam da bo kakšen koristen nasvet od koga.
Lep pozdrav, Suzana
zana25