japaja, ti za včeraj ne dobiš čebelico!
ežoj
Jabolčna torta
japaja, ti za včeraj ne dobiš čebelico!
ežoj| tulka je napisal/a: |
Najprej odgovor na zastavljeno vprašanje: ne poznam primernega gostišča. Iz lastne izkušnje ti povem, da je pametno ločiti dom/družino in službo. Zelo pametno.
|
Kratko in jedrnato. ![]()
![]()
![]()
Ne ampak eni ste pa res žleht. Vprašanje je bilo glede gostilne, pa se vtikate tudi v to kolikokrat doji otroka. Tudi jaz sem vse tri dojila kadarkoli so želeli, pa zato niso nič bolj razvajeni od drugih otrok, nasprotno mislim, da so celo nadpovprečno pridni.
.
| jade je napisal/a: |
Ne ampak eni ste pa res žleht. Vprašanje je bilo glede gostilne, pa se vtikate tudi v to kolikokrat doji otroka. Tudi jaz sem vse tri dojila kadarkoli so želeli, pa zato niso nič bolj razvajeni od drugih otrok, nasprotno mislim, da so celo nadpovprečno pridni. |
Že, ampak predvidevam, da jih pri recimo devetih, desetih mesecih na pol ure vseeno nisi. Pa da si šla (vsaj) takrat, ko so bili otroci toliko veliki, da so se plazili, kdaj sama kam.
AtinaSem šla ja pri drugem in tretjem pri prvi pa ne, ker sem mislila, da jo bo kar konec, če me pol ure ne bo zraven... ![]()
![]()
Kar se dojenja tiče je stvar posameznice kolikokrat bo otroka dojila in se drugi nimajo pravice vtikati v to.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev