Cvetenje
Oploditev - razvoj "banan"
miranz
Cvetenje
Oploditev - razvoj "banan"
miranz| daja17 je napisal/a: |
| Zelo lepa tale asimina, jaz sem jo pa šele letos kupila in imam eno samo palčko i nekaj listi, upam, da bo? Miranz mene samo zanima koliko je star tale tvoj grm in kdaj to pb začne roditi? Hvala za odgovor in lep pozdrav!daja17 |
Jaz sem jo tudi letos kupila v Kalii, imam enako - palčko z nekaj listi. Potrpljenje je Božja mast :)
Miran, krasna asimina! Poročaj dalje!Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 04. 2010 08:17| daja17 je napisal/a: |
| Zelo lepa tale asimina, jaz sem jo pa šele letos kupila in imam eno samo palčko i nekaj listi, upam, da bo? Miranz mene samo zanima koliko je star tale tvoj grm in kdaj to pb začne roditi? Hvala za odgovor in lep pozdrav! daja17 |
Jaz sem jo tudi letos kupila v Kalii, imam enako - palčko z nekaj listi. Potrpljenje je Božja mast :)
Miran, krasna asimina! Poročaj dalje!Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 04. 2010 08:17[/citat] Včasih so rekli: "potrpljenje je božja mast, samo ubogi je tisti, ki se z njo maže" ( malo za šalo) Bom spremljal in dokumentiral razvoj do jeseni, ter občasno prilepil še kakšno sliko. lp miranz
lp
miranzNoro!!! Uf, tole bi šla jaz rabutat :)))
Moj 'zobotrebec' se je kar razrasel. Je pa zanimivo: Asimina v BK ima veliko večje liste in večja je kot moja v Rbc. Se vidi, da je čisto druga klima (gnojenje in zemlja je podobno - saj vendar me je mama učila) :)
Atina| Atina je napisal/a: |
| Je pa zanimivo: Asimina v BK ima veliko večje liste in večja je kot moja v Rbc. ) :) Atina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Bowla s kozicami