Včeraj sem moža poslala v trgovino,(Hofer, Mesarska ulica) ponavadi ne gledam na račun, a včeraj se ga vzela in ugotovila, da ima pod prvo postavko nekaj kar sploh ni kupil. Ker sem bila prejšni teden tudi jaz oguljufana mi je kar dvignilo kapo, seveda sem hotela poklicati v trgovino, ugotovim, na računu ni tel številke, se celo spravim na informacije in glej ga zlomka, trgovine sploh nimajo objavljenih telefonskih številk. Da bi šla za 1.45€ nazaj, pa tudi ne pride v poštev.
Sama pa sem prejšnji teden tudi imela slabo izkušnjo v Tušu in sicer z 10 izdelki, ki si jih sam izbereš, ker mi kljub opozorilu, da mi naj aktivira kartico ni bilo to storjeno, še več prodajalka(pa ni nova), je celo trdila, da je naredila, vedar ker se mi je mudilo, sem račun šele doma še enkrat pregledala in ugotovila, da z mojimi popusti ni nič. Sem si pa vzela čas naslednji dan in dobila vso razliko nazaj, bilo je tam okoli 4€. Kljub opravičilu pa grenak priokus ostane, pa tudi misel, da tam velikokrat kupujem, koliko sem bila že prenešena okrog.
Lep pozdrav in preglejte račune,
anitram1